Харчування в закладі
Харчування по-новому
Заклад продовжує роботу за проектом «Харчування по-новому» відповідно до посібника «Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах», затвердженого Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Автор посібника – кулінарний експерт Євген Клопотенко (переглянути відео можна за посиланням).
У раціоні дітей – різноманітні страви, якість та калорійність яких відповідають нормам. Бургери, мак енд чізи, нагетси курячі, салат з буряка із сухариками, млинці зі сметаною та джемом – діти самостійно підходять і обирають страву на лінії роздачі. Обов’язковим є дотримання норм перспективного та щоденного меню. Випадків порушення термінів реалізації продуктів не було.